Kores má nové lepicí tyčinky pro dobrou náladu

Společnost KORES, výrobce kancelářských a školních potřeb, rozšířila své portfolio o limitovanou edici lepicích tyčinek pro dobrou náladu. Společnost vyzvala veřejnost k soutěži o nejlepší slogany pro zlepšení nálady a 12 nejlepších nyní nechá natisknout na etikety limitované edice lepicích tyčinek. Navíc z každého prodaného kusu jde 1 Kč na podporu projektu pomoci boje s následky koronavirové krize SOS Česko organizace Člověk v tísni.

„Do soutěže se mohl zapojit kdokoli, a to i opakovaně s námětem na krátký veselý vzkaz či citát. Autor každého motta, které bylo vybráno získal balíček produktů Kores v hodnotě 500 Kč,“ sdělila Jana Hubálková, obchodní ředitelka společnosti Kores.

Kores bude navíc od uvedení limitované edice na trh každý měsíc až do konce roku 2021 losovat 3 aktivní účastníky soutěže. Kdo pošle fotku se zakoupenou tyčinkou z edice, bude také moci vyhrát balíček v hodnotě 500 Kč.

Do výroby nyní jde cca 50 000 limitovaných kusů 20g lepicích tyčinek a v prodeji budou od července 2021. Všechny lepicí tyčinky Kores jsou vyráběny v jihočeském Strmilově.